29.4.2024

Jablotron

Skutečné bezpečí pro vaši rodinu

Alarm JABLOTRON 100+

Proměňte svůj dům v bezpečné místo a zažijte pocit opravdového klidu. Alarm JABLOTRON 100+ kompletně ochrání vaši domácnost a umí také rozsvítit světla, otevírat garážová vrata nebo spustit zavlažování, a to i na dálku přes aplikaci MyJABLOTRON. Navíc ho můžete připojit na naše bezpečností centrum.
Ovládání alarmu JABLOTRON 100+ je tak snadné, že s ním můžete manipulovat, i když máte plné ruce nákupních tašek. Je to možné díky tlačítkům na segmentech, které představují jednotlivé části domu a také funkce jako třeba zavlažování.

Naše chytrá řešení

Přinášíme moderní řešení pro ochranu majetku, zdraví a bezpečí našich zákazníků. Vždy klademe důraz na uživatelský komfort našich produktů.

Alarmy

Proměňte svůj dům v bezpečné místo a zažijte pocit opravdového klidu. Alarm JABLOTRON 100+ kompletně ochrání vaši domácnost a umí také rozsvítit světla, otevírat garážová vrata nebo spustit zavlažování, a to i na dálku přes aplikaci MyJABLOTRON. Navíc ho můžete připojit na naše bezpečností centrum.

Získejte jistotu, že je doma vše v pořádku. Alarm JABLOTRON 100+ ochrání Váš byt a navíc umí rozsvítit světla nebo spustit žaluzie. Ovládat jej také můžete i na dálku díky aplikaci MyJABLOTRON. O střežení se pak postará naše bezpečností centrum.

Ať už jsou vaším nejcennějším majetkem stroje, nebo data v počítačích, vyplatí se je chránit. Díky alarmu JABLOTRON 100+ se do firmy nedostane nikdo nepovolaný a zvládnete i ovládat světla nebo závoru, třeba na dálku přes aplikaci MyJABLOTRON. Na objekt může navíc nepřetržitě dohlížet naše bezpečnostní centrum.

Nové kamery rozšiřují možnosti zabezpečení. Díky propojení s aplikací MyJABLOTRON máte svůj domov plně pod kontrolou bez nutnosti neustále sledovat telefon. Systém automaticky vytváří minutový záznam o každé události z alarmu JABLOTRON 100+ a poskytuje tak okamžitý přehled.

Autosortiment

Dopřejte si jistotu, že své auto najdete tam, kde jste ho zaparkovali. Přes aplikaci MyJABLOTRON můžete navíc pohodlně sledovat aktuální polohu auta, počet ujetých kilometrů nebo jeho spotřebu. Kromě toho vaše auta, karavany, kamiony nebo zemědělské stroje může nepřetržitě střežit naše bezpečnostní centrum.

Kontrolujte polohu svých aut, hlídejte jejich spotřebu a sledujte časové harmonogramy. Díky aplikaci MyJABLOTRON můžete přehledně monitorovat svá vozidla a pohodlně vést knihu jízd.

Chytré ovládání

Alarm JABLOTRON 100+ se nestará jen o vaše bezpečí. Umí toho mnohem více. Přidejte ovládací moduly a získáte chytrou domácnost řízenou přes aplikaci MyJABLOTRON. Na dálku zvládnete vše od zapnutí zavlažování po otevření garáže.

Na chalupě nebo v garáži vám už nic neunikne. Ovladač a hlásič na dálku zatopí a ohřeje vodu v bojleru. Zároveň vás včas upozorní na požár nebo havárii vody. To vše přes aplikaci MyJABLOTRON i SMS.

Topení a ventilace

Bydlení v energeticky úsporném domě s sebou přináší řadu výhod, je nejen levnější, komfortnější a zdravější, ale také šetrné k přírodě. Řízené větrání s rekuperací v něm zajišťuje vynikající kvalitu vzduchu, příjemné vnitřní klima a dbá o vaše zdraví a pohodlí.

Monitor dechu

Monitor dechu Nanny přivolá pomoc, i když si o ni vaše miminko ještě samo říct neumí. Vy tak můžete v klidu spát. Monitor totiž hlídá nádechy vašeho dítětě, a v případě zástavy vás včas akusticky i vizuálně upozorní. Navíc je to certifikovaný zdravotnický prostředek, a proto ho často používají i v nemocnicích.

Bezpečnostní centrum

Pokud do domu vniknou zloději, alarm informuje naše Bezpečnostní centrum. Operátoři se s vámi spojí a k vám domů ihned vyšlou zásahovou jednotku, aby vše prověřila.

Aplikace MyJABLOTRON

Přes aplikaci MyJABLOTRON vždy vidíte, jestli je vaše domácnost v pořádku nebo také můžete alarm na dálku ovládat. A v případě, že by se něco dělo, aplikace vás na to hned upozorní.