29.4.2024

Zabezpečení PC – Antiviry

Antivirové programy

Co je vlastně Antivir a proč je důležité jej mít?

Antivirový program má za cíl chránit počítač vůči škodlivým virům a podezřelým aktivitám všeho druhu. Ve své databázi má uložené dosud známé viry a hledá souvislosti s takovými viry ve vašem počítači. Antivir detekuje podezřelé činnosti ve vašem PC a v případě ohrožení vás informuje nebo pozastaví činnost daného programu.

Čím dál záležitostí řešíme přes počítač nebo telefon. Poskytujeme osobní údaje, přihlašujeme se na internetové bankovnictví, uchováváme v prohlížečích hesla pro jednodušší  přihlašování.
Váš počítač, váš e-mail, váš prohlížeč je doslova přeplněný informacemi o vás. Tyto informace znamenají v informačním věku zlato…dokonce více, než zlato, je to zlato kombinované s ropou a celé zabalené do platiny.

Jenomže jak vybrat ten správný antivirus, který vás bezezbytku ochrání a který zároveň nebude zatěžovat váš počítač?
Přijďte se poradit s námi!

Za dlouhá léta našeho působení, kdy se staráme o servis jak osobních počítačů, notebooků a dalších chytrých zařízení našich zákazníků i správu celých nemocnic nebo velkých firem jsme měli možnost vyzkoušet různé druhy antivirů a postupně dojít k ideálnímu řešení.

Proto u nás máte možnost zakoupit, případně nechat rovnou nainstalovat tyto dva nejpopulárnější a za nás i nejspolehlivější Antivirové programy

Avast

Avast je jeden z nejlepších antivirů na trhu. Nijak extrémně nezatěžuje počítač a můžete se na něj spolehnout při ochraně všech známých i neznámých virů.

Díky spojení se společností AVG využívá nyní jejich virová databáze kombinovaná data. Avast vám tak dá největší dávku ochrany ze všech testovaných antivirů. Software má velmi přívětivé uživatelské prostředí a jednoduché ovládání.

ESET

ESET patří mezi antiviry, které se každoročně umisťují na předních příčkách v nezávislých testováních. Díky jednoduchému ovládání a nadprůměrné podpoře je software vhodný i pro nezkušené uživatele. 

Výborná volba v případě, že chcete spolehlivý antivir, který vás nebude obtěžovat falešnými varováními.